19:00

Alingsås KIK

Referat: Toarpsalliansen - Alingsås KIK

Toarpsalliansen U - Alingsås KIK 1-9 (0-3)
Det blev en tung förlust igår mot gästande Alingsås. Fortfarande många borta gjorde att vi ställde upp med ett rejält mixat lag (F05-F99). Laget var väl därför inte så samspelat. Det syntes också i första halvlek. Vi krigar på bra men gör det ofta en och en, både i anfall och försvar. Alingsås skapar klart mest och leder rättvist med 3-0 i paus. Vi skapar också några lägen och närmast är väl Johannas skott någon cm utanför stolpen.
I andra börjar vi rulla mer boll och spela som ett lag. Spelet jämnas ut och vi skapar några lägen även i denna halvlek. Beata sätter vårt tröstmål via ett långskott som studsar lite konstigt framför målvakten. Vi bjuder tyvärr Alingsås på några mål också. Med 20 min kvar tryter orken och vi låter Alingsås göra ytterligare fyra mål sista 10. Surt!
Nåväl! Nya möjligheter borta mot Bergdalen om en dryg vecka. Tack till F05 och F04 för lånet av Ester, Tilda, Johanna och Olivia.